Damen Gifts voor relatiegeschenken op maat

Bent u op zoek naar een leverancier van promotionele artikelen?
Damen Gifts is een professionele partner op het gebied van relatiegeschenken, premiums en promotioneel textiel.

Meer over ons

Damen Gifts trotse leverancier merchandising De Graafschap

Wist u dat Damen Gifts naast supporter ook de trotse leverancier is van alle merchandise artikelen van Betaald Voetbalvereniging de Graafschap? Van mokken, caps en shawls tot mondkapjes en t-shirts. Een Achterhoekse samenwerking waar Damen Gifts trots op is.

Lees hier meer over De Graafschap

Kerst 2022

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het weer kerst. Damen Gifts heeft al jaren leuke en originele kerstgeschenken en kerstpakketten. Ook dit jaar kun je hiervoor bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij helpen en adviseren u graag. [email protected]

Merchandising WK Voetbal Qatar

In november barst het WK voetbal in Qatar los. Een gigantisch evenement met fans over de hele wereld. Multinationals starten grote campagnes, maar ook lokaal kun je hier op inhaken met bijvoorbeeld oranje geschenken. Er is veel keus, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. We adviseren en helpen u graag. [email protected]

Populaire producten

Damen Gifts voor relatiegeschenken op maat

Ruim aanbod

Met ons ruime aanbod van zo’n 30.000 artikelen zit er altijd een passend geschenk voor u bij.

Professioneel

Maak gebruik van de marketingkennis en ruime werkervaring binnen de promotionele branche.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het vinden van een relatiegeschenk dat past bij uw bedrijf.

Damen Gifts..... gewoon goed!

Bent u op zoek naar een leverancier van promotionele artikelen? Damen Gifts is een professionele partner op het gebied van relatiegeschenken, premiums en promotioneel textiel. De klantvraag staat centraal en daar past een origineel en creatief geschenk bij. Damen Gifts onderscheidt zich door betrokkenheid en persoonlijk contact. Daarnaast maken ze gebruik van vele inkoopkanalen in Europa en importeert Damen Gifts rechtstreeks uit China.

Klanten zijn erg te spreken over het prettige en persoonlijke contact met Damen Gifts. Elke vraag is een uitdaging met als doel het vinden van een passend geschenk met meerwaarde.

Wilt u deze samenwerking ervaren? Neem dan gerust contact op met Damen Gifts.

Neem contact met ons op